Het scannen van bestanden optimaliseren

U kunt het scannen van bestanden door het onderdeel File Threat Protection optimaliseren door de duur van de scans in te korten en Kaspersky Endpoint Security sneller te laten werken. Hiertoe scant u gewoon de nieuwe bestanden en de bestanden die sinds de vorige scan zijn gewijzigd. Deze modus is zowel op enkelvoudige als op samengestelde bestanden van toepassing.

U kunt ook het gebruik van de iChecker- en iSwift-technologie inschakelen. Hiermee optimaliseert u de snelheid van de scans door de bestanden die sinds de laatste scan niet zijn gewijzigd niet te scannen.

Zo optimaliseert u het scannen van bestanden:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Essential Threat ProtectionFile Threat Protection in het venster met de programma-instellingen.
  3. Klik op Geavanceerde instellingen.
  4. Schakel in het blok Scanoptimalisatie het selectievakje Scan alleen nieuwe en gewijzigde bestanden in.
  5. Sla uw wijzigingen op.